Home

Beterschap Alexis!

Middels deze weg willen wij beterschap wensen aan Alexis Vuillermoz . Alexis is 2011 super begonnen met een overwinning in de “Elite Raid Offroad Cassis” in een rechtstreeks duel met de beste Frans Atleten.

Na analyse blijkt Alexis het cytomegalovirus op te hebben gelopen waardoor hij genoodzaakt is om even niet deel te nemen aan wedstrijden. Namens ons allemaal, neem je rust en zorg er voor dat je sterker terug komt voor de tweede helft van het seizoen Alexis.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>