Home

, dan door de Administratieve Rechter

invaliditeitspensioenwetgeving onder FERS CSRS

moncler jassen heren Bij het opstellen, formuleren en indienen van een Federal Disability Retirement-aanvraag onder FERS of CSRS, de reden waarom het belangrijk is om te begrijpen, na te denken over, en een praktische kennis van de wetten met betrekking tot federale invaliditeit Pensionering problemen hebben zowel in termen van statuten die bepalen en dicteren van de criteria om in aanmerking te komen voor uitkeringen bij een federale invaliditeitsuitkering; de verordeningen die door het Bureau van Personeelsmanagement worden voorgesteld; en de jurisprudentie die administratieve gerechtelijke adviezen vormen (van de Verdedigingsraad van Verdienste Systems tot de voltallige Raad van de Verdedigingsraad van Verdienste Systems, tot het Federale Hof van Beroep, enz.) is dat er altijd een down is aspect aan de evoluerende wetten in elk systeem van wetten. Dus, of door pure hoeveelheid van de gepresenteerde bewijzen, of in de kwaliteit van de presentatie, moet de overtuigende impact worden aanvaard als meer waarschijnlijk dan niet, door het Bureau van Personeelsmanagement of, indien een beroep gedaan op de Raad van bescherming van verdienste Systems., dan door de Administratieve Rechter. moncler jassen heren

moncler sale Het is belangrijk om niet alleen een standaard toe te passen, maar ook om de standaard te begrijpen. Want alleen door begrip kan men dan de juiste toepassing bepalen. moncler sale

moncler jassen dames Ik heb veel, veel mensen die zich aan alle kanten van het spectrum bevinden met betrekking tot de tijdslijn van het indienen van federale invaliditeitsuitkering voordelen onder FERS CSRS mensen die me 2, 3, 5, soms 10 jaar noemen nadat ze van de dienst zijn gescheiden, zeggen dat ze nooit op de hoogte gebracht van de voordelen van de Federal Disability Retirement. Vanzelfsprekend kunnen dergelijke voormalige federale werknemers nu niet (behalve in buitengewoon merkwaardige en zeldzame omstandigheden) een beroep doen op federale arbeidsongeschiktheidsuitkeringen, onder FERS of CSRS. moncler jassen dames

moncler jassen dames sale Dan zijn er nog diegenen die nog steeds de rollen zijn die nooit gescheiden zijn geweest (normaal vanwege de nalatigheid of verwaarlozing van het Agentschap) van de federale dienst, die vragen of ze nu federale arbeidsongeschiktheid kunnen aanvragen. Het antwoord is meestal, ja, en bovendien, zodra de arbeidsongeschiktheidspensionering is goedgekeurd, kan de lijfrenteaanvuller de achterstallige beloning terugkrijgen tot de laatste datum waarop de goedkope moncler jassen betalen. Dan zijn er mensen die me in paniek roepen, en zeggen dat het bijna een jaar na de blessure is; is het te laat om te registreren? Nee, het is niet te laat, zolang het niet meer dan een jaar geleden is vanaf het moment van scheiding van service. Dus, hier is (nogmaals) een herinnering: een federale of postbeambte heeft tot

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>