Home

‘Op een gegeven moment zijn het immigranten

De hoofddatabase van de nationale rekeningen bevat een reeks analytische nationale rekeningen van 1970 voor meer dan 200 landen en delen van de wereld. Het is het resultaat van een wereldwijde samenwerkingsinspanning tussen de afdeling Economische statistieken van de Afdeling Statistiek van de Verenigde Naties, internationale bureaus voor de statistiek en de nationale statistische diensten van deze landen en is ontwikkeld in overeenstemming met de aanbeveling van de Commissie voor de Statistiek tijdens haar eerste zitting in 1947 dat de afdeling statistieken de meest recente beschikbare gegevens over nationale rekeningen voor zoveel mogelijk landen en gebieden regelmatig publiceert. monclersale De database wordt in december van elk jaar bijgewerkt met nieuw beschikbare nationale rekeningengegevens voor alle landen en gebieden. Jaarlijkse verzamelingen van de offici

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>