Home

Ze was bij Thibault in Connecticut van 2004 tot en met het

Het uitvoeren van geheime gesloten deurenvergaderingen die de democraatvertegenwoordigers uitsluiten, weigeren om verdere ‘noodsituatievergaderingen’ te houden als ze eenmaal aan de leiding zijn, en enorme hoeveelheden donaties van speciale interesses accepteren. ‘Mijn gok is dat ole Ronnie een deal kreeg terwijl hij in Rusland was en het enige wat hij hoeft te doen is zijn lied zingen als een zangvogel. Ik waardeer het dat de andere conservatieve senatoren die monclerjassenherenoutlet met hem meeging tijdens de reis het betwisten. Ze hebben allemaal v

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>