Home

Hoop kwam in februari 2017 aan in de Dallas Zoo op een

Eerste Gorilla geboren in 20 jaar bij Dallas Zoo is gezond en sterk CBS Dallas

moncler heren Word wakker met deze 3 nieuwe ontbijtbrunchspots in Dallas Als u op zoek bent naar een frisse plek om te genieten van een ontbijt of een brunch, kunt u met deze nieuwe eetgelegenheden in Dallas aan uw trekken komen. moncler heren

North goedkope Moncler outlet Texas studenten kijken naar de hemel op Aviation CampAviation kamp aan de grenzen van Flight Museum in Dallas laat kinderen hun zomer vliegende vliegtuigen doorbrengen en schieten op raketten. Maar het speelt niet alleen. moncler outlet online Dit is educatief.

moncler jassen outlet Spice It monlcer donsjacks Up With The Top 5 Thaise eetgelegenheden in Fort Worth Trek je naar Thais eten in Fort Worth? Of u nu na een pittige currymaaltijd of gewoon een kom noedels komt, hier zijn de best beoordeelde restaurants in Fort Worth voor de Thaise keuken. moncler jassen outlet

moncler outlet Tips om veilig te blijven tijdens het wandelen in de hitte van Texas Er gaat niets boven een wandeling in de natuur om je hoofd leeg te maken. Maar Moncler Outlet in de hitte van Texas kan wandelen erg gevaarlijk zijn. Er zijn enkele tips die u kunt volgen om veilig te blijven. moncler outlet

moncler jassen dames Amazon Whole Foods kondigt deals voor prime day aan Wide Foods viert Prime Day met een smakelijk aanbod. De supermarktketen biedt Amazon Prime-leden een krediet van $ 10, naast andere deals met producten. moncler jassen dames

moncler jas heren sale ‘Het verwelkomen van een met uitsterven bedreigde gorilla in onze familie is een van de belangrijkste dierenaankondigingen die we kunnen doen, en we hebben twintig jaar geduldig gewacht op dit moment’, zei Gregg Hudson, president en CEO van Dallas Zoo. ‘We hebben jarenlang natuurbehoud besteed aan het redden van gorilla’s in het wild en nu verhogen we met trots hun aantal in de menselijke zorg.’ We stralen echt met trots. ‘ moncler jas heren sale

moncler jas dames Het kind markeert de vijfde babygorilla die de dierentuin heeft verzorgd in bijna 50 jaren van moncler jassen. moncler jas dames

moncler outlet sale Een 22-jarige gorilla met de naam Hope bracht stilletjes de baby af maandagmorgen in de goedkope gorilla schuur van moncler jassen na een uur of wat arbeid. Hope en de baby doen het allebei goed. Mama is moe, maar ze neigt perfect naar de baby, en de baby lijkt sterk te zijn op moeder en regelmatig borstvoeding te geven. moncler outlet sale

Silverback Subira, een vader van de eerste keer, was het eerste lid van de troep dat de baby begroette en zijn lippen zachtjes op het hoofd van de baby legde kort na de geboorte.

Dit is de tweede baby van Hope die ze haar eerste in 2004 afleverde in de ABQ BioPark Zoo in Albuquerque, NM. Hoop kwam in februari 2017 aan in de Dallas Zoo op een vereniging van dierentuinen en aquaria ‘(AZA) Soorten Overlevingsplan moncleroutlet fokadvies in de hoop van het vergroten van de bevolking in Noord-Amerika.

moncler sale ‘Het heeft veel doorzettingsvermogen, de juiste chemie en een team van toegewijde dierexperts nodig om hier te komen’, zegt Harrison Edell, vicevoorzitter van Animal Care and Conservation. ‘Het reproduceren van kritisch bedreigde soorten is geen eenvoudige taak, en dit moment komt niet zonder zijn deel van obstakels. We voelen een heleboel emoties, opwinding, opluchting, dankbaarheid en nu moeten we ervoor zorgen dat deze baby uitgroeit tot een succesvol lid van onze gorillatroep. ‘ moncler sale

De dierentuin zorgt voor negen gorilla’s, waaronder de bachelor-troep die aan de zuidkant van de Gorilla Trail woont, goedkope moncler-verkoop en de familie-troep die aan de noordkant woont. De familie troop blijft achter de schermen waar Hope en haar baby zich priv

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>