Home

Ze zijn nooit opgehouden met elke dag voorbereiden en werken

Minnesota Heads voor Super Regional WCCO

Bliksemaanval verdachte verdenking in 2 metrostakjes Blikseminslag is waarschijnlijk de schuldige voor ten minste twee branden in de tweelingsteden donderdagnacht

2018 moncler Ernstige stormen rollen over Twin Cities. Onweers onweersbuien rollen donderdagnacht door de Twin Cities, produceren schadelijke wind en laten stortregens vallen. 2018 moncler

moncler jas dames Blijf gehydrateerd, houd het koel: warmteladen afgegeven voor een groot deel van Minnesota. Residenten in zuidelijk Minnesota worden geadviseerd om gehydrateerd te blijven, in de schaduw te blijven of airconditioning te zoeken, aangezien een warmtebeoordeling van kracht is in de middag en avond. moncler jas dames

Minnesotans vertonen hoge energie voor wereldbeker Duizenden Minnesotans namen deel aan de FIFA Wereldbeker van zondag in het centrum van Minneapolis in Brit’s Pub, waar ze juichten en zuchten toen Frankrijk Kroati

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>